Aanbod

Ieder kind, elke zorg, vraag of probleem is uniek waardoor elke IKspeditie anders is.

alles wat je aandacht geeft groeit

Wat is een IKspeditie?

Een IKspeditie is een coachingstraject dat afgestemd is op jouw kind. Tijdens dit traject maak ik jouw kind bewust van zichzelf en laat het zien dat het zichzelf niet hoeft te laten beperken door omstandigheden. Ik gebruik in zo’n traject vaak metaforen/beeldspraak. Ik spreek bijvoorbeeld over ‘verborgen schatten’ als ik het heb over kwaliteit en talent of over ‘hun reis’ als ik het heb over het leven. De kracht van jouw kind ligt daar waar zijn talent ligt. Door je te concentreren op de mogelijkheden en de aandacht van de beperking af te leiden zal jouw kind zich zelfverzekerder en sterker voelen; probeer het maar.

Klinkt goed!
Hoe gaat het nu verder?

Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek.
Dit is een gesprek van ongeveer 20 minuten waarin we kort bespreken wat er aan de hand is. Dit kan telefonisch, via Skype en/of persoonlijk.

Hierop volgt een oriëntatiegesprek. In dit gesprek maken we nader kennis met elkaar en wordt er wat verteld over  jullie zorgen, wat jullie wensen en verwachtingen zijn. Bovendien leg ik uit wat mijn werkwijze is en bepalen we samen waar we ons op richten tijdens de IKspeditie. Dit gesprek is 1-op-1, duurt ongeveer 1 – 1,5 uur en kost € 77,00.

Na het oriënterend gesprek maak ik een voorstel op maat voor een coachingstraject.
Ieder kind en iedere hulpvraag is uniek. Hoe het traject wordt ingezet is helemaal afhankelijk van de hulpvraag, de informatie die ik heb ontvangen tijdens het oriëntatiegesprek en wat ik denk dat nodig is.  Prijzen kunnen daarom variëren.

Een IKspedite kan een maand duren maar ook drie maanden of langer, afhankelijk van wat nodig. Ik zal hierover vooraf een indicatie geven.

Als jullie akkoord zijn met het voorstel start ik het traject op. De eerder betaalde € 77,00 voor het oriëntatiegesprek komen bij doorgang van de coaching te vervallen en zullen worden verrekend.

Alle prijzen zijn inclusief incl. btw, gebruik van materialen en kosten van activiteiten tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven.

Voor het maken van een afspraak kun je hier klikken