Voor wie

Onze kinderen komen met veel dingen in aanraking en kunnen tijdens het opgroeien tegen dingen aanlopen.

Denk aan faalangst en onzekerheid door bijvoorbeeld scheiding of ziekte van een ouder of een naaste. Kinderen reageren op dergelijke zaken en worden twijfelaars, piekerkinderen, drukke kinderen, onzekere kinderen, kinderen met een kort lontje enzovoort. Deze kinderen  hebben dan echt een volwassene nodig die hen kan helpen het proces om te keren.

wAT JE OVERKOMT HEB JENIET IN DE HAND, HOE JE ERMEE OMGAAT WEL.

Natuurlijk kun je als ouder hier veel hulp bieden. Maar soms weet je het als ouder even niet meer. De stap naar jeugdzorg en GGZ is dan erg groot.
Ik kan als kindercoach dan een mooie tussenstap zijn.

Samen met  deze kinderen ga ik op zoek naar de oplossingen voor het probleem, op zoek naar de schatten die in henzelf verborgen zijn. Door met hen samen te kijken naar hun talenten en kwaliteiten, ervaren ze dat ze vaak meer kunnen dan dat ze denken.  Daardoor zitten ze beter in hun vel en staan ze steviger in hun schoenen. En ontwikkelen ze meer zelfvertrouwen.  Ik leer ze meer begrijpen van zichzelf maar ook van de wereld om hen heen. Doordat ze dit te laten ontdekken en ervaren hoe ze zichzelf kunnen helpen, kunnen ze weer in hun eigen kracht geloven.

Ik zorg ervoor dat ze weer zorgeloos en evenwichtig in het leven staan

Want als je al vroeg leert om te leven vanuit je eigen kracht, dan wordt het een gewoonte.

En daarmee hebben deze kinderen een waardevolle schat voor de verdere reis van hun leven.
Ga je mee op IKspeditie?