IKspert

6 days ago

IKspeditie Coaching

Wat word ik toch blij van mijn werk.
Eerst een heerlijk sessie gehad met een echte kanjer! Jongeman wat doe je het toch goed. Ik zie je graag na de vakantie weer met je fijne verhalen.

Daarna weer verder met de cursus Traumaverwerking in de (Kinder)coachpraktjk. Dat ik daar enthousiast over ben moge duidelijk zijn. Wat fijn dat hiermee een van mijn doelen eindelijk waarheid wordt.

En tot slot afgesloten met het verder uitwerken van het Inzichtspel. Vorig jaar zomer hebben we de try-outs gehad en mochten we enthousiaste reacties ontvangen. Een fijne manier waarop je in een korte tijd inzicht kunt krijgen over iets wat jou bezighoudt. Vandaag hebben we de edelstenen die we in dit spel willen opnemen letterlijk onder de loep of eigenlijk beter gezegd onder de lens gelegd. Hieronder kun je een paar beauties al bewonderen. Nu weer verder om deze mooie spelvorm verder uit te werken samen met Miriam Dix van Jezelfzijnspecialist
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

IKspeditie Coaching

Vandaag een waardevolle dag en heerlijk gewerkt aan onze cursus Traumaverwerking in de kindercoachpraktijk.

We hebben onze fair share of dingen wel gehad. En ook onze zoon van nu ondertussen 13 jaar, werd op vroege leeftijd al met de nodige zaken geconfronteerd. Was het soms zwaar? Dat zeker. Maar we hebben er ook veel van geleerd.

Een van de dingen die ik al snel opmerkte en waarom ik ook koos voor mijn mooie beroep als kindercoach, was het feit dat ik zag dat het anders mocht. Kinderen met trauma, klein of groot, verdienen veel aandacht en de ruimte om alles te voelen en te doorleven op hun manier en hun eigen tempo. Om daarna met hun ervaringen weer te kunnen groeien.

Een van de motto's van IKspeditie is dan ook: Wat je overkomt heb je niet in de hand, wel hoe je ermee omgaat!.

Daarom ben ik dan ook oprecht trots en blij dat ik nu samen met Miriam Dix van Jezelfzijnspecialist een geweldig mooie cursus aan het maken ben voor Traumaverwerking die door kindercoaches kan worden ingezet. Naar mijn idee zeer waardevol en noodzakelijk om die prachtige kinderen in de kindercoachpraktijk verder te helpen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

IKspeditie Coaching

Vertrouwen, één van de kernwoorden voor mij voor dit jaar, 2019.
Want erop vertrouwen dat alles komt zoals het komt, erin blijven vertrouwen dat het dus ook allemaal goed komt, dat kan soms best voor wat uitdaging zorgen.

Durf jij erop te vertrouwen dat alles komt op het juiste moment, de juiste tijd?Vertrouwen is vrede hebben
met het niet weten
wat er gaat komen.

Kryon
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

IKspeditie Coaching

De Rode Draad van deze week ~ Bij Jezelf Blijven.

De week is net van start en de berichten vliegen me al om de oren met wat de komende week in petto heeft.

Deze week komt het er eigenlijk allemaal op neer om meer bij jezelf te blijven, om meer te luisteren naar je gevoel, naar wat jouw hart je influistert zonder dat je daar een oordeel op hebt.

Tja en dat maakt het best een dingetje, want in hoeverre ben je helemaal oordeelloos, ook naar jezelf toe?
Zelf zitten er bij mij ook nog wel eens wat stemmetjes die soms fluisteren, dan weer eens schreeuwen, die aandacht willen met allerlei boodschappen die belangrijk lijken.

Want tijd voor mijzelf nemen is vooral egoïstisch, misschien wel asociaal, of iemand anders kan mij hulp gebruiken en er zijn ook nog wel een aantal andere zaken die dringend de aandacht nodig hebben. Althans dat zeggen mijn stemmetjes.

Toch probeer ik steeds meer te voelen wat ik nodig heb en minder te luisteren naar mijn eigen oordelen.
Makkelijk? NIet altijd, maar het wel goed om soms jezelf op de eerste plaats te zetten. Dus doe ik het maar gewoon. Aldoende leert men, toch?

En jij? Heb jij ook van die heerlijke stemmetjes? Ik ben benieuwd, dus laat gerust eens weten wat jou tegenhoudt.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

IKspeditie Coaching

Overtuigingen; iedereen heeft ze. Diep geworteld in jouw eigen zijn. Meegekregen vanuit opvoeding, ervaring, cultuur enzovoort. Vanmiddag mochten we in de opstellingsmiddag ervaren hoe juist onze overtuigingen ervoor zorgen dat de dualiteit in ons leven zo benadrukt wordt. Elke opstelling gaf stuk voor stuk weer mooie inzichten. Wat zijn dit toch heerlijke middagen.
#systemischwerken #opstelling #inzichten #workshop #waardevol #dualiteit #overturning #loveourjob
... See MoreSee Less

View on Facebook