IKspert

Overtuigingen; iedereen heeft ze. Diep geworteld in jouw eigen zijn. Meegekregen vanuit opvoeding, ervaring, cultuur enzovoort. Vanmiddag mochten we in de opstellingsmiddag ervaren hoe juist onze overtuigingen ervoor zorgen dat de dualiteit in ons leven zo benadrukt wordt. Elke opstelling gaf stuk voor stuk weer mooie inzichten. Wat zijn dit toch heerlijke middagen.
#systemischwerken #opstelling #inzichten #workshop #waardevol #dualiteit #overturning #loveourjob
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vuurlopen haalt jouw kracht naar boven, laat je ervaren waartoe jij in staat bent als je durft te vertrouwen op jezelf.

Zelf word ik erg blij van vuurlopen en graag wil ik iedereen laten kennismaken met deze ervaring. Voelen en ervaren hoe krachtig jij bent.

Ik zou het nog fijner vinden als ik binnenkort weer vuurlopen mag organiseren. Zowel voor vrouwen, voor mannen, maar zeer zeker ook voor kinderen en hun ouders.

Lijkt jou dit ook wat, dan kom ik graag met je in contact.
Laat hieronder weten dat je interesse hebt, dan neem ik contact met je op en ga ik kijken of ik snel weer een mooie vuurloop kan inplannen.

Ik hoop vurig jullie snel te mogen ontmoeten bij het vuurlopen.

Liefs Vanessa
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

IKspeditie Coaching

Kijk eens wat een mooie beauty's!
Vorige week hebben we ons al voorbereid op deze avond. Toen kozen we deze prachtige edelstenen en mineralen speciaal voor elke deelneemster.

Vanavond is het dan zover! Dan mogen we de 4 mooie dames verwelkomen voor de workshop Persoonlijke Boodschap van de Edelstenen. Eens kijken wat deze stenen hen te vertellen hebben

Wil jij ook ervaren wat de edelstenen jou te vertellen hebben? Op 7 mei organiseren Jezelfzijnspecialist, Siepie's Edelstenen en Mineralen en IKspeditie Coaching nogmaals deze bijzondere workshop en er zijn nog een paar plaatsen vrij. Bij interesse kun je een mail sturen aan info@ikspeditie.nl
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

IKspeditie Coaching

Soms is het fijn om je gedachten even de vrije loop te laten gaan. Gewoon voelen wat er leeft, heel diep binnen bij jouzelf. Ervaren dat ook dat gevoel er gewoon mag zijn.

Enige tijd geleden maakte ik zelf deze mooie zielenselfie. Ik maak ze graag. Ze laten mij altijd weer wat nieuws zien, geven mij weer een nieuwe blik op de zaken.

Wil je nou ook eens een heerlijke zielenselfie maken, schrijf je dan in voor de workshop Blik naar Binnen. Er zijn nog maar een paar plekjes vrij.
www.facebook.com/events/317304048981073/
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

IKspeditie Coaching

Gisterenavond mochten wij weer 4 bijzonder mooie en lieve dames ontmoeten bij onze workshop "Jouw persoonlijke boodschap van de Edelstenen."
Deze keer op een nieuwe locatie bij Siepie's Edelstenen en Mineralen

Wat was het weer een mooie avond, vol beleving, inzichten, liefde en warmte. Zoveel moois dat naar boven kwam, zoveel bijzondere en soms ook intense verhalen die er mochten zijn. Er werd weer veel in beweging gezet. En iedereen ging naar huis met zijn eigen persoonlijke edelsteen voor nog meer beweging en warmte.

Een paar korte reacties:
"Wat een beleving, zo intens"
"Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar dit is echt heel bijzonder"
"Wat een transformatie in 1 avond"

Dank jullie wel dames voor jullie openheid, jullie bijdrage en jullie liefde op deze prachtige avond.

Mocht je ook graag een keer deelnemen, dan kun je je nog aanmelden voor 7 mei of 20 mei. Jezelfzijnspecialist, Siepie's en ik verwelkomen je dan graag.
Er zijn nog een paar plekjes Maar wees er snel bij want vol=vol. We kunnen maar maximaal 4 deelnemers per workshop inplannen.
www.facebook.com/events/2246981012219261/
... See MoreSee Less

View on Facebook