Experience Happiness

experince happiness transparant

 

 

 

 

Hoi wij zijn Vanessa en Miriam,

De liefdevolle coaches voor liefdevolle ouders.

Jouw kind is je alles. Maar je hebt meer tijd nodig! Meer hulp en begrip. Opvoeden is niet niks. Je zou zo graag even terug willen vallen op iemand die je begrijpt. Iemand die naar je luistert en je weer even terug brengt bij jouw gevoelens. Die je weer even helpt je prioriteiten op een rijtje te zetten.

Je weet eigenlijk wel wat er nodig is. Dat voel je gewoon van binnen. Maar door drukte, stress en goedbedoelde adviezen raak je het gevoel soms gewoon weer kwijt!

Ben je net papa of mama geworden of ben je het al heel lang? Weet je eigenlijk wel wat je wilt of wat er nodig is, maar vind je het gewoon fijn om op iemand terug te kunnen vallen? Wanneer het nog niet lukt zoals jij dat zou willen, dan kunnen wij jou helpen! Wij zijn liefdevolle specialisten met een enorme schat aan ervaring die we creatief voor jou kunnen inzetten.

Word jij een ‘Jezelf zijn’ ouder?
Een papa of mama waar niet alleen je kinderen maar ook JIJ op terug kan vallen!

Wil jij je inschrijven voor ons Happy Weekend (onze eerste Happy Experience) klik dan hier!

Wil je nog meer weten? Lees dan even door…

 

Facebook post wie wat waar

Wil jij er het eerst volgende Happy Weekend ook mee doen?

Schrijf je dan nu in voor jouw gratis Happy Weekend?

Dat kan hier http://www.ikspeditie.nl/inschrijven-happy-weekend/ 

Misschien is het er nog niet van gekomen of heb je nog wat vragen. We hebben ook wel wat vragen van jullie ontvangen. En dat vinden we fijn! Want die beantwoorden wij graag.

Waarom doen wij dit?
We leven in tijd dat we het allemaal druk hebben. Er zijn momenten dat we bij elkaar zijn maar toch allemaal met ons eigen ding bezig zijn. Je kind op de DS, jij op je telefoon, je partner op de computer en daardoor missen we soms het échte contact. Even weer samen lachen, spelen, rennen! Daarvoor hebben wij dit weekend gemaakt. Om samen weer eens een weekend lang te ervaren hoe het is om echt aandacht aan elkaar te besteden!

Wie?
Iedereen die een gezellig weekend wil doorbrengen met zijn eigen of andersmans (klein)kinderen.

Wat?
Je gaat SAMEN leuke, gezellige én luie activiteiten doen. Dus voor ieder wat wils. We sturen je ruim van te voren een mail met dingen die je eventueel zou kunnen voorbereiden. Daarnaast is er ook ruimte voor jouw inbreng. Want wie weet vinden jullie de ideeën die wij hebben niet zo leuk als die dingen die jij bijvoorbeeld deed als kind. In de voorbereiding vindt je hiervoor tips die je helpen deze herinneringen weer omhoog halen.

Waar?
Waar jij wilt! Thuis, op vakantie of een weekendje weg. Het maakt allemaal niet uit. Als je maar je mail kunt lezen.

Wanneer?
Binnenkort gaan we weer van start. Dus schrijf je gewoon in.
Kun je dat weekend dan echt niet? Geen probleem! Je kunt met de mails ook elk ander weekend lekker zelf aan de slag. We zullen ook zorgen dat het online geplaatst wordt zodat het voor iedereen beschikbaar blijft. Bovendien is er een facebookgroep waar je later nog steeds je bevindingen, vragen en opmerkingen kwijt kunt. Wij zullen alle vragen in ieder geval zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Wat nog meer?
Tijdens het weekend verloten we ook leuke prijzen onder de deelnemers.

Hoeveel tijd kost dit mij?
De activiteiten kun je zo lang of zo kort laten duren als jij dat wilt. Dus wanneer er verplichtingen zijn waar je echt niet onderuit kunt (wél proberen hoor!) dan is dat mogelijk.

Nog meer vragen?
Mail ze dan naar info@ikspeditie.nl!

Enkele ervaringen deelnemers

“Het weekend was een weekend om weer stil te staan bij de simpele dingen in het leven zoals het genieten van de kleine dingen met je gezin.”

“ In plaats van in een sneltreinvaart de dag door gaan stonden we nu stil hoe leuk het is om samen een boek te lezen of heerlijk te ontdekken in de bossen. Zelfs het avondeten werd een leuk moment omdat we zoveel leuke dingen gezien hadden de we bespraken dat voordat we wisten het bordje leeg was.”

“Fijn om je zo weer bewust te worden van alles om je heen en weer echt tijd voor elkaar te maken! Bedankt voor alle tips!”

“Het was super!!!!! ‘ Het was op dat moment de zoveelste challenge, dus ik zat al helemaal druk in mijn hoofd en lijf te zijn. Toch heb ik aan het happy weekend aandacht gegeven. Ik voelde echt wel dat het de spuigaten uit ging lopen. Dus…… het weer werkte heel erg mee en we hebben hier de boel de boel gelaten. Heerlijk met honden gaan wandelen en spelen. Daarna lekker achter in het zonnetje iets creatiefs gefröbelt. En voor de rest: rust. En genoten van elkaar. Het was echt lekker.”

“De beste herinneringen aan mijn jeugd zijn de momenten waarop er  (positieve) aandacht was voor mijn bestaan.’ Ik heb het Happy Weekend als zeer positief ervaren, temeer omdat er ook ruimte was voor eigenheid waarbij het doel “genieten van elkaar’ nooit  uit het oog verloren werd. De (vrijblijvende) opdrachten zagen er leuk en netjes uit, waren ruim op tijd en herinnerde je constant aan het doel. Alhoewel ik ervoor gekozen heb niet alle opdrachten te maken, het initiatief en de video’s hielden me scherp en zorgden ervoor dat het ook een echt Happy Weekend was.”

Heb jij er ook zin in? Schrijf je dan snel in! Klik hier.