Het nieuwe jaar is van start. De nieuwe voornemens zijn weer gemaakt. Midwinter ligt achter ons en langzaam aan gaan we weer uit onze schulp kruipen. Graag willen we onze intenties voor dit jaar in de wereld zetten en er een prachtig jaar van gaan maken.

Hoe ga jij dat doen? Hoe ga jij vooruit komen? Hoe zorg jij ervoor dat je dromen blijft volgen en je goede voornemens helemaal waar gaat maken?

Kortom HOE GA JIJ SHINEN DIT JAAR!

Wij vrouwen willen de wereld laten zien wat we kunnen en wat we willen. Wil je jezelf uitdagen om te gaan voor jouw wensen en verlangen. Ben je er klaar mee dat je jezelf tegenhoudt in dat wat je graag wilt? Dan is deze vuurloop workshop iets voor jou.

Vuurlopen maakt je daadkrachtig. Je komt in contact met je eigen innerlijke kracht in je hebt waardoor er een oergevoel bij je naar boven komt. Je kunt echt veel meer dan je zelf denkt. En tijdens een vuurloop kun je dat ervaren. Je leert weer te luisteren naar dat stemmetje van binnen, naar je eigen gevoel, jouw intuïtie. En door dat te doen en goed te voelen blijken dingen die onmogelijk leken ineens mogelijk.

Een unieke en mooie workshop die jouw innerlijke leiderschap weer aanboort en je in contact laat komen met jouw innerlijke kracht, die we gezamenlijk afsluiten met een vuurloop. Een unieke ervaring die jou verder helpt.

Datum: zaterdag 19 januari 2019
Tijd: 15.30-20.30 uur
Locatie: Heeswijk
Kosten: € 85,- p.p. voor de workshop,
incl koffie, thee en broodjes met soep
Minimum aantal deelnemers: 8
Minimum leeftijd : 16 jaar
Je kunt je tot uiterlijk 31 december 2018 opgeven via info@ikspeditie.nl of 06-20906660. Hier kun je ook je vragen stellen

Gun jezelf deze mooie workshop en ervaar je eigen kracht!

Ik hoop je vurig te mogen ontmoeten op 19 januari.
Warme groeten
Vanessa

Ps. Na aanmelding ontvang je van mij de factuur. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling