Een nieuw jaar staat voor de deur. En de nieuwe voornemens zijn vast weer gemaakt. Een prachtig moment dus voor een vuurloop voor jouw gezin. Om samen deze mooie voornemens te bekrachtigen. Om te kijken hoe jullie samen als gezin een mooi jaar van 2019 kunnen gaan maken. Hoe jullie nog meer met elkaar samen als gezin in verbindingen en vanuit je hart alles kan gaan doen. Om zo met zijn allen te gaan knallen in 2019.

Wat dat is wat vuurlopen doet. Deze eeuwenoude traditie wordt nog steeds op diverse plaatsen ter wereld ingezet om nieuwe beginnen te vieren, om je wensen en dromen meer in jezelf te laten leven. Want dat doet vuur; het dwingt je om te luisteren naar jezelf, je voelen wat er binnen in jou leeft. Het vuur transformeert en zorgt ervoor dat je keuzes durft te maken voor jezelf, vanuit jezelf.

Tijdens de workshop gaan we rustig aan starten met het maken van je eigen fakkel en het gezamenlijk aansteken van het vuur. Daarna gaan we kijken naar wat er is en wat je wilt. Om na het eten af te sluiten met de vuurloop zelf. Door deze workshop samen met je gezin te doen gaan jullie de kracht van ieder individu binnen jullie gezin ervaren. Het vuur verbindt en je zult zien wat een mooi krachtig gezin jullie zijn en hoe je samen van 2019 een succes kunt gaan maken.

Heb jij zin in deze prachtige mooie gezinsvuurloop?
Dan ben je van harte welkom op zaterdag 12 januari 2019 in Heeswijk.
De kosten zijn
€75 per volwassene
€35 per kind
€140 per gezin (vanaf 3 personen)
Deze prijzen zijn inclusief de uitgebreide workshop, professionele begeleiding door een Sundoor gecertificeerde trainer, koffie, thee, water of sap gedurende de gehele workshop en soep met brood.en ander lekkers.
Er is plaats voor maximaal 18 deelnemers.
Let op! Kinderen vanaf 7 jaar mogen zelf lopen. Jongere kinderen mogen gedragen geworden door een ouder

Ben je enthousiast geworden en lijkt het jou wat om dit samen met jouw gezin te doen? Dan kun je je aanmelden via info@ikspeditie.nl of bel even met 06-20906660. Je aanmelding is pas definitief nadat de betaling van de factuur is ontvangen.

Heb je nog vragen dan kun je ook het bovenstaande mailadres of telefoonnummer gebruiken. Ik informeer je graag nog meer mocht je daar behoefte aan hebben.

Liefs en tot 12 januari 2019