happy weekend transparant

Wat?
Je gaat SAMEN leuke, gezellige én luie activiteiten doen. Dus voor ieder wat wils. We sturen je ruim van te voren een mail met dingen die je eventueel zou kunnen voorbereiden. Daarnaast is er ook ruimte voor jouw inbreng. Want wie weet vinden jullie de ideeën die wij hebben niet zo leuk als die dingen die jij bijvoorbeeld deed als kind. In de voorbereiding vindt je hiervoor tips die je helpen deze herinneringen weer omhoog halen.

Waar?
Waar jij wilt! Thuis, op vakantie of een weekendje weg. Het maakt allemaal niet uit. Als je maar je mail kunt lezen.
Wanneer?
Het weekend van 11 maart. Kun je dan echt niet? Je kunt dan met de mails ook elk ander weekend lekker zelf aan de slag. We zullen ook zorgen dat het online geplaatst wordt zodat het voor iedereen beschikbaar blijft. Bovendien wordt er een facebookgroep geopend waar je later nog steeds je bevindingen, vragen en opmerkingen kwijt kunt. Wij zullen alle vragen in ieder geval zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Wat nog meer?
Tijdens het weekend verloten we ook leuke prijzen onder de deelnemers. Dit geldt alleen voor het weekend van 11 maart.

Hoeveel tijd kost dit mij?
De activiteiten kun je zo lang of zo kort laten duren als jij dat wilt. Dus wanneer er verplichtingen zijn waar je echt niet onderuit kunt (wél proberen hoor!) dan is dat mogelijk.