Met jouw geboorte ontvang je een blauwdruk van jezelf.
De impact van een geboorte (en de tijd ervoor in de buik en daarna in de wereld) is groot. Want hoe kwam jij op de wereld? Hoe was letterlijk jouw eerste stap.
Het is de eerste imprint die je meekrijgt die gelijk zorgt voor een patroon. Het is een soort actie (geboorte) – reactie die gelijk wordt vastgelegd. Dat wat wij karakter noemen kan hier gevormd worden. Hoe jij nu in je leven op bepaalde situatie reageert kan een gevolg zijn van die imprint.
Ben jij ook nieuwsgierig hoe jouw geboorte effect heeft op jouw leven van nu?
En wil je weten hoe je deze patronen kunt doorbreken en positief kan gaan inzetten?
Dat ga je ervaren in in dit programma Blauwdruk van jouw Leven. Een halfjaar gaat je op IKspeditie om te jezelf te mogen ontdekken. Wat de impact van jouw geboorte op jouw huidige leven is en hoe je dit op een positieve manier kan inzetten.

Door middel van opstellingen, meditaties en beelden gaan we kijken naar hoe jouw geboorte was en wat je daar hebt ervaren, beleefd en gevoeld.
We gaan kijken naar welke patronen je daardoor bent gaan ontwikkelen waar je nog dagelijks mee geconfronteerd wordt in je leven, in je werk en hoe ze je belemmeren te zijn wie je werkelijk bent. Hoe dit jou tegenhoudt om jouw kwaliteiten te zien en die op een juiste manier in te zetten.
We gaan door middel van praten, voelen en ervaren kijken naar wat je nodig hebt om weer voluit te gaan stralen en te zijn wie je bent. Door middel van de thuisopdrachten krijg je ook meer inzicht in jouw gevoel, jouw zelfwaarde en jouw innerlijke motivatie. Je kunt weer de touwtje in handen nemen, jouw eigen pad bewandelen.

Dit halfjaarprogramma bestaat uit groepsbijeenkomsten en thuiswerkopdrachten.
♥ De groepsbijeenkomst vindt elke maand plaats op 1 avond van ongeveer 3 uur. Dit vindt plaats in onze praktijk in Heeswijk.
Tijdens deze bijeenkomsten zorgen wij voor koffie, thee, water en wat lekkers.
♥ De thuisopdrachten krijg je tussendoor toegestuurd per mail en kosten ongeveer 3 uur over een tijdspanne van maand.
Hiervoor zul je zelf wat materialen moeten aanschaffen.
De tijd mag je zelf bepalen.
De kosten van dit totale programma zijn € 237,= per persoon bij betaling in een keer. Of € 127,50 bij betaling in twee termijnen.

Heb je interesse, stuur ons dan een pb of mail naar miriam@praktijk-aeolus.nl of info@ikspeditie.nl.
Heb je nog vragen, dan kun je ons bellen op 06-20906660