Vuurlopen

 

Al eeuwenlang houden mensen vuurlopen om zo dichterbij hun eigen innerlijke kracht te komen, om zo beter te voelen waar zij warm voorlopen, wat er diep in hen verborgen ligt. De kracht die in iedereen zit en soms door omstandigheden verscholen ligt onder een diepe laag. Deze diepe laag mogen we nu van ons afgooien. En niets zo mooi als vuur om dat te doen.

Want vuur transformeert, het verandert dingen, het verandert jou en zorgt ervoor dat een nieuwe jij in al zijn kracht naar voren mag komen. Het vuurlopen is jouw eigen IKspeditie waarin je opzoekt gaat naar jouw beste ik. Vuurlopen is een krachtige manier om je intenties te bekrachtigen, om in contact te komen met jouw innerlijk vuur, jouw hartenwens en om je moed te stimuleren.

Hier zijn een aantal reacties op een vuurloop:
“Ik vond het superleuk en ik heb ervan geleerd dat je bang mag zijn, maar dat je het dan toch kan proberen want misschien vind je het dan toch leuk. Ik heb het dus geprobeerd en vond het superleuk en was ik niet meer bang.” Senna 9 jaar

“Vuur is mooi, krachtig, laat je angst voelen maar tegelijkertijd ook bewondering. En bij de vuurloop heb ik alles mogen ervaren. Heb mijn angsten los gelaten en ga vol goede moed de toekomst tegemoet. Het was een magische ervaring en samen met mijn dochter heb ik genoten. Dank je wel voor deze ervaring.”
Narda van Dalen

“Ik vond het wel spannend, maar deed het toch. Daarna vond ik het wel leuk en voelde me superstoer.” Jongen van 12 jaar

Met regelmaat worden er vuurlopen georganiseerd:
Ouder-kindvuurloop
Vrouwenvuurloop
Volle Maanvuurloop
Op de agenda wordt tijdig aangegeven wanneer er een vuurloop gepland staat.

Mocht je een individuele vuurloop wensen voor jezelf of voor jouw gezien, neem dan even contact op.
Je kunt mailen via info@ikspeditie.nl of bellen met 06-2090660