Wat je overkomt heb je niet in de hand. 
Hoe je ermee omgaat wel.

Ziekte in de familie, een overlijden, een burn-out , maar ook een blaffende hond, een val van een trap of enge clowns; het zijn voorbeeld van situaties die kunnen leiden tot leiden tot een trauma. Door een dergelijk trauma kunnen we blokkades in ons leven ontwikkelen, waardoor kinderen, jongeren en volwassenen kunnen vastlopen in hun leven.

Hoe fijn is dan om hiermee aan de slag te gaan zodat er weer rust en ruimte ontstaan om te gaan genieten van het leven? Met verschillende methodes waaronder EMDR, RET, maar ook lichaamsgericht werk is het mogelijk om deze ervaringen alsnog een plaats te geven.

Dit gebeurt altijd op individuele basis. Vaak zijn 3 sessie al voldoende. Een sessie duurt vaak 1,5 uur. De prijs voor een losse sessie is €75=. 

In deze 3-daagse cursus coach professionals hebben we alle kennis en ervaring van MIiiam Dix van Jezelfzijnspecialist en mijzelf gebundeld. met als resultaat een mooie tool voor in de (kinder)coachpraktijk. Miriam is al 10 NLP-en Hypnotherapeut en ik zelf ben sinds 2015 werkzaam als (kinder)coach. Op basis van onze opleiding, ervaring en de combinatie van de diverse werkvormen is een heel speciale cursus ontstaan voor het verwerken van emoties en traumatische ervaringen. En die delen we graag met anderen.

De volgende cursus vindt plaats op 7 en 8 april en 5 mei 2020 in onze praktijk in Heeswijk. De kosten zijn € 333,=.

Wil je meer informatie over de cursus of wil je je direct aanmelden, dan kun je hier klikken.